Erotische verhalen schrijven 

8 december 2018

10 - 17u

Borgerhout

 

 

Kom mee schrijven op deze leerrijke dag vol ‘goesting’.

 

Je leert de technische kneepjes van het schrijven van een opwindend en beklijvend erotisch verhaal. Daarnaast bied ik je manieren aan om je creativiteit volop te laten stromen.

 

Veel schrijvers schrijven vlot een ‘gewone’ scène neer, maar gaat het om een erotische scène, dan lukt het opeens niet meer. Herken jij dat ook? Dan help ik je op weg met concrete, praktisch schrijftips. Na deze dag wordt het schrijven van een erotische scène iets dat jou plezier en voldoening geeft.

 

We oefenen in zintuiglijk en prikkelend schrijven. Al schrijvend kom je meer in contact met je sensuele zelf, waarmee velen van ons in de drukte van het dagelijkse leven het contact zijn kwijtgeraakt.

Je vindt je eigen stijl.

We lezen fragmenten uit erotische boeken, van pulp tot hoogstaande erotische literatuur. Tot we er rode oren van krijgen.

 

De schrijfopdrachten helpen je contact maken met je seksuele ervaringen en fantasieën, van de meest gênante tot de meest magische. En je leert hoe je ze meeslepend op papier kunt krijgen.

 

Aan het einde van deze dag ga je vol creatieve energie naar huis, mét een prachtige, zelfgeschreven erotische scène, voor jezelf of om te delen met je geliefde of je beste vriend(in).

Data 

zaterdag 8 december 2018, van 10u tot 17u 

 

Prijs 

110 € (incl. 21% BTW) 

Vroegboekprijs bij inschrijving voor 10 november: 95€

 

Locatie 

't Werkhuys

Zegelstraat 13

2140 Borgerhout

Info en inschrijven

aagvernelen@gmail.com

© 2017 by Agatha