Erotische verhalen schrijven

Schrijfweekend met overnachting in Nederland

16 - 17 juni 2018

Zin om een weekend lang iets helemaal anders te proberen?

Een vitaliserend weekend vol ‘goesting’, plezier en creativiteit?

Kom mee erotische verhalen schrijven!

 

Je leert de kneepjes van het schrijven van een opwindend en beklijvend erotisch verhaal. Daarnaast bied ik je manieren aan om je creativiteit volop te laten stromen.

Al schrijvend kom je meer in contact met je sensuele zelf, waarmee velen van ons in de drukte van het dagelijkse leven het contact zijn kwijtgeraakt.

De focus ligt op het schrijven, maar om onze creatieve energie te laten stromen en onze sensualiteit wakker te maken, doen we ook oefeningen zoals chi kungs en meditaties. We doen experimenten met onze zintuigen om het zintuiglijk schrijven te stimuleren. Let op: De oefeningen zijn nooit seksueel getint! We houden het heel respectvol.

 

De schrijfopdrachten helpen je je eigen seksuele ervaringen te herinneren, van de meest gênante tot de meest magische. De ervaringen die we al vertellend met elkaar delen, gaan we ook opschrijven. We oefenen in zintuiglijk en prikkelend schrijven. Al schrijvend zoek en vind je je eigen stijl. Ook door te imiteren kun je leren! We lezen allerhande fragmenten uit erotische boeken. We stoppen onze neus in alles: van pulp tot hoogstaande erotische literatuur, van subtiel sensueel tot expliciet vulgair. Tot we er rode oren van krijgen…

We brengen de erotische boeken mee die thuis op ons nachtkastje liggen en lezen elkaar onze favoriete passages voor. We leren de kneepjes van het vak van de grootmeesters.

Door al die erotiek gaan onze wangen gloeien. We stoken ons innerlijke vuur op, en dat vuur gebruiken we om boven onszelf uit te groeien. Zo komen we tot prachtige erotische scènes en kortverhalen, opwindend en stout, of net heel teder en kwetsbaar.

Je gaat naar huis met prachtige, zelfgeschreven erotische scènes, voor jezelf of om te delen met je geliefde of je beste vriend(in).

 

Na dit weekend ga je bruisend van levenslust weer naar huis!

Alle praktische informatie over het schrijfweekend vind je hier.

© 2017 by Agatha