Soul-connecting creativity:

TAO-schrijfdagen

Schrijfdag voor vrouwen

Vrijdag 22 mei 2020

van 10u tot 17u45

Schrijfdag voor vrouwen

Zaterdag 23 mei 2020

van 10u tot 17u45

Schrijfdag voor mannen en vrouwen

Donderdag 25 juni 2020

van 10u tot 17u45

Tijdens al deze schrijfdagen maak je kennis met earth-body writing.

Earth-body writing is een concrete, praktische methode om de creatieve energie wakker te maken en volop te laten stromen. Dat doen we door het lichaam te activeren, te verbinden met de voedende kracht van de aarde en van daaruit te schrijven.

 

De methode is geïnspireerd op elementen van taoïsme, sjamanisme en voice dialogue. Het is een combinatie van beweging, dans, taoïstische oefeningen (chi kungs, innerlijke glimlach-meditatie, helende klanken, seksuele transformatietechnieken), oefeningen in zelfzorg en zelfliefde, meditatie, voice dialogue, oefeningen uit het sjamanisme (natuur, stilte, dankbaarheid, ceremonies...), free writing en schrijfopdrachten.

 

De methode is erop gericht om eventuele blokkades los te maken zodat de creatieve energie vrij door je heen kan stromen.

 

Bij earth-body writing vormt het lichaam de verbinding tussen inspiratie (hemel) en de creatieve, voedende kracht (aarde). Je gaat steeds minder vanuit het hoofd schrijven, en je bent meer in staat je te openen voor de creatieve flow en voor datgene dat door jou heen tot expressie wil komen.

© 2017 by Agatha